Nurraysa Instant Pearl Glow Body Lotion | Review


Assalamualaikum,

Produk Nurraysa yang dipilih untuk di review pada hari ini ialah Nurraysa Instant Pearl Glow Body Lotion. Bercakap pasal lotion ini, mya dah tak tahu berapa kali mya asyik tukar lotion. Ada juga lotion yang dibeli hanya untuk tatapan mata saje. Pakai bukan selalu pun. Kalau rajin mya pakailah. Tapi nampak sangat mya tak rajin nak mencantikkan diri. Mya mula nak jaga kecantikan kulit selepas diperkenalkan dengan Nurraysa. Produk yang menggunakan bahan semulajadi dan bebas bahan kimia. Mya pilih produk ini pun sebab mya ada masalah kulit sensitif. So, produk Nurraysa ini memang sesuai sangat dengan mya.



Jom kita cerita tentang lotion Nurraysa pula. Lotion ini sangat sesuai dengan kulit mya dan ia tidak melekit. Ia juga cepat meresap ke dalam kulit. Mya juga boleh bandingkan perbezaan sebelum dan selepas memakai lotion ini. Kulit mya menjadi lembut dan wangi sepanjang pemakaian. Dengan kuantiti yang sedikit, mya dapat memutihkan tangan dan kaki. Ia mungkin mengambil masa tapi biar lambat asal selamat..



Kelebihan Instant Pearl Glow Body Lotion ialah:-

  • Memutihkan bahagian badan yang diingini.
  • Bau yang harum dan tidak melekit.
  • Membuat kulit tampak glowing dan flawless.
  • Menanggalkan bintik-bintik pada kulit.
  • Mengembalikan keremajaan kulit.
  • Menghilangkan jerawat di badan.
  • Mempunyai SPF 15 untuk sinaran UV.
  • Memudarkan parut.
Sesuai untuk semua peringkat umur kecuali bayi kerana lotion ini mengandungi bahan pemutih.

Jika anda berminat, bolehlah mesej di www.wasap.my/60192496259

#NurraysaBeauty
#NurraysaHQ
#TeamNKR
#SayaPakaiSayaJual




You May Also Like

12 comments

  1. Replies
    1. memang best.. sampai mak cik mya sanggup beli lotion yang mya dah pakai.. in the end, mya kena beli baru untuk diri sendiri..

      Delete
  2. Replies
    1. sekarang dah banyak billboard dkt highway..

      Delete
  3. syok pulak tengok bab boleh putih ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi bukan boleh putih je, kulit jadi lembut dan wangi..

      Delete
  4. ok..Fidah 100% setuju dengan losen ni..sebab fidah dah pakai hampir 3 bulan,.Best dan wangi jer..rugilah sape x try

    ReplyDelete
    Replies
    1. lembut je kat tangan.. sepupu yang masih sekolah pun berminat siap suruh mak cik saya beli lagi..

      Delete

Assalamualaikum..
Selamat berkenalan.
Sila komen dengan perkataan yang baik-baik sahaja.
Terima kasih.